Χρηματοδότηση 42 εκ. ευρώ στους Δήμους για τη θέρμανση των σχολείων (δείτε πόσα χρήματα θα πάρει ο Δήμος Κω)

Χρηματοδότηση 42 εκ. ευρώ στους Δήμους για τη θέρμανση των σχολείων (δείτε πόσα χρήματα θα πάρει ο Δήμος Κω)

Στην πρώτη κατανομή ύψους 42 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.), για το έτος 2023, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών, για την κάλυψη λοιπών λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

«Ό, τι είπαμε, το κάναμε. Κατανέμουμε σήμερα 42 εκατ. ευρώ σε όλους τους Δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και τη θέρμανση των σχολείων. Η χρηματοδότηση αυτή είναι αυξημένη κατά 14 εκατ. ευρώ και ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, ώστε να ενισχύσουμε με πρόσθετους πόρους την Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να αντεπεξέλθει στο αυξημένο ενεργειακό κόστος και αυτόν τον χειμώνα. Στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των παιδιών μας και στην Αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε για όσο χρειαστεί», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

* Για το Δήμο Κω προβλέπεται ότι θα καταβληθούν 138.270 ευρώ, για το Δήμο Καλυμνίων 87.165 €, για το Δήμο Λέρου 36.105 €, για το Δήμο Νισύρου 5.880 €, για το Δήμο Ρόδου 454.605 €.

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα σε δύο Υπουργούς για τη στήριξη της κρουαζιέρας στην Πάτμο

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα σε δύο Υπουργούς για τη στήριξη της κρουαζιέρας στην Πάτμο   Σε μια σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο Μάνος Κόνσολας προς τους

Ενημέρωση

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΙΛΦ, ΚΟΣΜΑ ΣΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ (19/09/2026)

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΙΛΦ, ΚΟΣΜΑ ΣΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ (19/09/2026)   Στα 15 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη, ας

©2020 radioproto.gr