Φ. Χατζηδιάκος: « Τα Δωδεκάνησα είναι έρωτας. Για εμένα η πολιτική είναι αποτέλεσμα»

 

Φ. Χατζηδιάκος: « Τα Δωδεκάνησα είναι έρωτας. Για εμένα η πολιτική είναι αποτέλεσμα»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται η προεκλογική περιοδεία του Φώτη Χατζηδιάκου στα Δωδεκάνησα. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε κάθε νησί, συνομίλησε με όσους περισσότερους νησιώτες του δόθηκε η ευκαιρία, αλλάζοντας αεροπλάνα, καράβια, φουσκωτά και καΐκια.

Βρέθηκε στην Κω για την προεκλογική του ομιλία και μίλησε στο radioproto.gr για την αγάπη που έχει για κάθε νησί ξεχωριστά. Συνειδητά έριξε αυλαία των εκδηλώσεών του στην  Κω, διότι εάν εκλεγεί βουλευτής, θα εκπροσωπεί όλους τους Δωδεκανήσιους, ανεξαρτήτως παράταξης.

Εξάλλου η πορεία του η μεγάλη στην αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος Ρόδου αλλά και ως αντιπεριφερειάρχης, είναι η απόδειξη ότι ο κ. Χατζηδιάκος είναι ενωτικός ανεξαρτήτως χρώματος και πολιτικών πεποιθήσεων.

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, παρουσιάζει τις θέσεις του γενικά για τα νησιά αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν την Κω όπως είναι η υγεία, το μεταναστευτικό, η τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και το επίδομα ανεργίας που είναι διάρκειας μόλις 3 μηνών.

« Έμεινα στο ΠΑΣΟΚ τα δύσκολα χρόνια. Δεν είπα ποτέ ότι έκλεισε κάποιος κύκλος», τόνισε όλο νόημα. Θυμήθηκε τις δύσκολες ημέρες της Κω το 2015 τότε που η πόλη είχε 15.000 ανθρώπους στους δρόμους. Ως δήμαρχος Ρόδου αλλά και πρόεδρος της ΠΕΔ, επισκεπτόταν το νησί μας για να συμπαρασταθεί και να συνδράμει στο μεγάλο πρόβλημα.

Έκανε μία αναδρομή στο πως οι διαφωνίες του παρελθόντος ανέβαλαν τα πλάνα για νέο νοσοκομείο ενώ αναφέρθηκε και στην μακρά του επαγγελματική πορεία στην δικηγορία.

Δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση για τους νέους τρόπους επικοινωνίας μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι οφείλει να ακούει τους νεότερους διότι και εκείνος έχει παιδί στο εξωτερικό και τα παιδιά θα έπρεπε να μπορούν να εξελιχθούν στην Ελλάδα.

« Ο κόσμος με τίμησε όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματικά και πολιτικά. Έχω υποχρέωση στην κοινωνία και θέλω να ανταποδώσω. Μου ζητήθηκε από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη να συμβάλλω στην ανάκαμψη και βλέπω ότι πηγαίνει πολύ καλά το ΠΑΣΟΚ ειδικά εδώ στο κάστρο την Κω. Ποτέ δεν αρνήθηκα τον πολιτικό μου χώρο. Έμεινα πιστός στα δύσκολα χρόνια. Δεν έκλεισε ο κύκλος μου ποτέ στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καταλύτης ρυθμιστής των εξελίξεων. Στηρίζουμε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και έχουμε παράδοση ως παράταξη».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη Την έντονη αντίδραση των κατοίκων και φορέων της Νισύρου προκάλεσε η απόφαση των ελληνικών

Αθλητικά Νέα

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ME NEO ATOMIKO ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜU ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ME NEO ATOMIKO ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜU ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ   Το

©2020 radioproto.gr