«Φουλάρουν» οι μηχανές της αστικής συγκοινωνίας ενόψει σεζόν. Εκπτωτική κάρτα για εργαζόμενους – Ποδήλατα έργα τέχνης από μαθητές του Σβουρένειου σε όλη την Κω

 

 

«Φουλάρουν» οι μηχανές της αστικής συγκοινωνίας ενόψει σεζόν. Εκπτωτική κάρτα για εργαζόμενους – Ποδήλατα έργα τέχνης από μαθητές του Σβουρένειου σε όλη την Κω

Οι εικαστικές παρεμβάσεις συνεχίζονται στο νησί της Κω ενόψει της τουριστικής περιόδου. Σε δηλώσεις της στο Ράδιο Πρώτο 91.5 η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΥΑΣ αναφέρθηκε στα ποδήλατα «έργα τέχνης» των μαθητών του Σβουρένειου τα οποία σύντομα θα κοσμούν διάφορες γωνιές του νησιού.

Με την ευκαιρία η κα. Τελλή τοπθετήθηκε σχετικά με την πινακίδα I <3 Kos που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης των τελευταίων ημερών. Είπε ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και η πινακίδα είναι μέρος μίας μελετημένης στρατηγικής προώθησης της Κω.

Στη συνέχεια μίλησε για την ανάπλαση της αυλής του Σβουρένειου με την μεγάλη στήριξη των υποστηρικτών της οικογένειας Κυριακού, Τρύπα και της Ίντερμπετον. « Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές για την έμπρακτη στήριξή τους. Ειδικά η Kiriaku Professional έχει σταθεί δίπλα στα παιδιά σε πολλές ανάγκες.»

Τέλος, σε ότι αφορά την αστική συγκοινωνία θα πυκνώσουν τα δρομολόγια με την έναρξη της σεζόν. Για ακόμη μία χρονιά θα υπάρχει ειδική εκπτωτική κάρτα για τους εργαζόμενους που μετακινούνται προς τις εργασίες τους με την ΔΕΑΣ. Για την κάρτα μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2240 22 044. Τα δρομολόγια θα είναι μέχρι αργά το βράδυ τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ιπποκράτεια 2026: «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» στον Ορφέα – Δευτέρα 4 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο

Ιπποκράτεια 2026: «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» στον Ορφέα – Δευτέρα 4 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο Στο πλαίσιο των Χειμερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»

©2020 radioproto.gr