Το συγκινητικό “αντίο” της ΑΕΚ στον Νεκτάριο Σαντορινιό

 

Το συγκινητικό “αντίο” της ΑΕΚ στον Νεκτάριο Σαντορινιό

Σε μια συγκινητική κίνηση μετά τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού ο οποίος έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, προχώρησε η ΑΕΚ.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι εξέφρασαν «τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του βουλευτή και πρώην υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού», λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα της Ένωσης με τον Λεβαδειακό στο Opap Arena για την 22η αγωνιστική της Superleague, στις οθόνες του γηπέδου εμφανίστηκε η παρακάτω φωτογραφία του Ν. Σαντορινιού.Στη συνέχεια σύμφωνα με δημοσιεύματα οι θεατές που βρίσκονται γήπεδο χειροκρότησαν σε ένδειξη σεβασμού.
Νωρίτερα, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε διακεκριμένο κι ενεργό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, με παρουσία και στο συνδεσμιακό μας κίνημα. Το κενό που αφήνει και στην κοινωνία της ομάδας μας είναι τεράστιο. Τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.”

πηγή: www.avgi.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Πρέπει να ανησυχούμε για την Κύπρο και το Αιγαίο; Ναι, διότι ο ισλαμιστής αντίπαλος είναι ανισόρροπος… Και ένα υστερόγραφο για τη “Σάντη” που συνεχίζει να εξευτελίζει τους συνεργάτες της!

Πρέπει να ανησυχούμε για την Κύπρο και το Αιγαίο; Ναι, διότι ο ισλαμιστής αντίπαλος είναι ανισόρροπος… Και ένα υστερόγραφο για τη “Σάντη” που συνεχίζει να

Ενημέρωση

Νίσυρος: Αυξάνεται το επίδομα στέγασης και σίτισης για εργαζόμενους σε Υγεία και Παιδεία

Νίσυρος: Αυξάνεται το επίδομα στέγασης και σίτισης για εργαζόμενους σε Υγεία και Παιδεία Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νισύρου, εγκρίνοντας την εισήγηση

©2020 radioproto.gr