Το κτιριακό πρόβλημα του Α.Τ. Πάτμου και την ανάγκη ενίσχυσης του με προσωπικό, αναδεικνύει ο Μάνος Κόνσολας

 

Το κτιριακό πρόβλημα του Α.Τ. Πάτμου και την ανάγκη ενίσχυσης του με προσωπικό, αναδεικνύει ο Μάνος Κόνσολας

«Σε ένα νησί που αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό, όπως η Πάτμος, η επαρκής στελέχωση του αστυνομικού τμήματος, αλλά και οι δομές στις οποίες στεγάζεται, αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας τόσο για την αποτελεσματική αστυνόμευση όσο και για την εικόνα μιας κρατικής δομής», επισημαίνει με παρέμβασή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής τονίζει ότι το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα της Πάτμου είναι ακατάλληλο, χρήζει εκτεταμένων και άμεσων επισκευών προκειμένου να καταστεί λειτουργικό αλλά και ασφαλές, αφού τα εξωτερικά τοιχώματα βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και στα όρια της κατάρρευσης.

Ο κ. Κόνσολας ζητά από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσουν στην εκπόνηση και χρηματοδότηση μελέτης για τις εκτεταμένες επισκευές που χρειάζεται το κτίριο.

Ζητά, επίσης, την άμεση ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Πάτμου με τρεις αστυνομικούς, αφού ολοκληρώνεται η περίοδος απόσπασης των δύο αστυνομικών που είχαν έρθει στο νησί προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω θερινής περιόδου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση Σειρά συλλήψεων πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε Κω και Λέρο από αστυνομικούς

Ενημέρωση

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο

©2020 radioproto.gr