Τηλεδιάσκεψη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου για την Υγεία

Τηλεδιάσκεψη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου για την Υγεία

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου διοργανώνει τηλεδιάσκεψη σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. με θέμα:

“Η διαχείριση της πανδημίας και η επόμενη μέρα στην Υγεία στα νησιά μας”

Ομιλητές:

· Ανδρέας Ξανθός (τέως Υπουργός Υγείας, βουλευτής Ρεθύμνου, τομεάρχης Υγείας)

· Νεκτάριος Σαντορινιός (τέως αν. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Δωδεκανήσου, τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής)

· Σταμάτης Βαρδαρός, (τέως αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας)

· Παναγιώτης Καλαράς, (συντονιστής τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ)

Συμμετέχουν και παρεμβαίνουν δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι ιατρικών συλλόγων, θεσμικοί φορείς της Υγείας, εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας, σύλλογοι ασθενών από το βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου.

Αντικείμενο της συζήτησης, η αποτύπωση της υγειονομικής εικόνας στα νησιά μας, ο προσδιορισμός των αναγκών της επόμενης ημέρας η παρουσίαση των προτάσεων και θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», καθώς και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δέσμη κινήτρων προς το ιατρικό προσωπικό σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr