Σ. Πης και Μ. Θεοδωρίδης διαμαρτυρήθηκαν για την πλακέτα Μανούση – Τι δήλωσαν για παραίτηση Μαυροειδή

Σ. Πης και Μ. Θεοδωρίδης διαμαρτυρήθηκαν για την πλακέτα Μανούση – Τι δήλωσαν για παραίτηση Μαυροειδή

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταματης Πης και ο τέως έπαρχος Μάνος Θεοδωρίδης διαμαρτυρήθηκαν σήμερα μαζί με τον Κώστα Καΐσερλη για την πλακέτα Μανούση στο νοσοκομείο. Έκαναν μια ιστορική αναδρομή ενώ αναφέρθηκαν και σε γιατρούς που προσέφεραν τα μέγιστα στην κοινωνία της Κω και δεν τιμήθηκαν.  

Ο κ. Θεοδωρίδης σχολίασε το γεγονός ότι τα μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου που δεν έχουν σχέση με την ιατρική , δεν επιτρέπεται να χαράσουν πολιτική. Ο κ. Θεοδωρίδης επίσης απαντώντας στον κ. Χρυσόπουλο ότι τιμήθηκε ο γιατρός Μανούση είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ ο Μανούσης γιατρός του νοσοκομείου αλλά κλινικάρχης στο Κολωνάκι ενώ δεν έχουν τιμηθεί γιατροί που προσέφεραν στην κοινωνία της Κω όπως ο Πέρος, αφοι Παπαχρήστου και άλλοι. 

Επίσης μίλησαν για την παραίτηση του Νίκου Μαυροειδή , την μέγιστη συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Μάλιστα ο κ. Πης έκανε δηλώσεις σε πιο προσωπικό επίπεδο καθώς πρόσφατα νοσηλεύτηκε επί σειρά ημερών μαζί με τον γιο του στο νοσοκομείο της Κω με κορονοϊό και κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο χάρη στον κ. Μαυροειδή.  

Ακούστε τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:  

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω : Eχαριστήριο Κοs Kindnes για τη δωρεά σχολικών τσαντών

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω : Eχαριστήριο Κοs Kindnes για τη δωρεά σχολικών τσαντών   Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω θα ήθελε

Ενημέρωση

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα σε δύο Υπουργούς για τη στήριξη της κρουαζιέρας στην Πάτμο

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα σε δύο Υπουργούς για τη στήριξη της κρουαζιέρας στην Πάτμο   Σε μια σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο Μάνος Κόνσολας προς τους

©2020 radioproto.gr