Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω και εξιχνίαση κλοπής στην Κάλυμνο

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω και εξιχνίαση κλοπής στην Κάλυμνο

Από τις αστυνομικές υπηρεσίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου καταγράφηκαν δύο σημαντικές υποθέσεις το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου 2025.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω
Την 06-12-2025 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του ακολούθησε η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία.

Εξιχνίαση κλοπής στην Κάλυμνο
Την 07-12-2025, από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού. Σύμφωνα με την έρευνα, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα 18/19-12-2023 αφαίρεσε από κατοικία χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Οι υποθέσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα νησιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ακόμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Καστελόριζου

Ακόμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Καστελόριζου Η αξιοποίηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων είναι ένα ζήτημα με το

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω για το 2027 – Μερικά “ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ. Νικηταρά

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω για το 2027 – Μερικά “ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ. Νικηταρά Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε

©2020 radioproto.gr