Συνελήφθη 45χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 45χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Κάλυμνο

Κατασχέθηκαν -3,2- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28 Νοεμβρίου 2019) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί αστυνομικοί που διερευνούσαν σχετική υπόθεση πραγματοποίησαν έλεγχο στον 45χρονο διαπιστώθηκε ότι κατείχε σημαντική ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα ισοβαρείς συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε δυο αντλίες νερού, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -3- κιλών και -246- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr