Συλλυπητήριες Δηλώσεις για την απώλεια της Δωδεκανήσιας Φώφη Γεννηματά 

 

Συλλυπητήριες Δηλώσεις για την απώλεια της Δωδεκανήσιας Φώφη Γεννηματά 

MIXAΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: ‘’ Η Φώφη Γεννηματά είχε καρδιά και ψυχή.’’

‘’ Η Φώφη Γεννηματά είχε καρδιά και ψυχή.

Γιατί μόνο όποιος έχει καρδιά και ψυχή δείχνει τέτοια γενναιότητα σε μια άνιση μάχη.

Η Φώφη Γεννηματά χτυπήθηκε από τη μοίρα, με τον ίδιο τρόπο που χτυπήθηκαν ο πατέρας της, ο Γιώργος Γεννηματάς και η μητέρα της Κάκια.

Ήξερε να δίνει μάχες, αυτό έκανε μέχρι το τέλος.

Για το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ είναι μια τεράστια απώλεια.

Για όσους το ξεχνούν, κράτησε όρθια την παράταξη στα δύσκολα.

Στην οικογένειά της θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.’’

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά μας έχει συγκλονίσει.Μια γενναία γυναίκα μια σπουδαία Δωδεκανήσια, που έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια τον αγώνα για τη ζωή της, μια πολιτικός με πυγμή ήθος και αποτελεσματικότητα δεν είναι πια κοντά μας.

Τα Δωδεκάνησα, η Σύμη η γενέτειρα της που τόσο αγαπούσε, θρηνούν για την απώλεια της .Έφυγε τόσο γρήγορα, ενώ είχε να δώσει τόσα πολλά στην κοινωνία και στην πολιτική.

Έφυγε μια δυνατή γυναίκα, μια ισχυρή πολιτικός που ήταν φάρος πάντα για τις γυναίκες, ένας άνθρωπος με αξίες και αρχές τις οποίες με συνέπεια και χωρίς καμία παρέκκλιση υπηρέτησε.

Όσοι την ζήσαμε από κοντά, γνωρίζουμε για τους αγώνες της, τις θέσεις που στήριξε με συνέπεια εντός και εκτός Βουλής και για το γεγονός ότι ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.Αυτοί οι αγώνες που έδωσε τόσο στην πολιτική όσο και στη ζωή ας γίνουν παρακαταθήκη για όλους μας.

Όλη η Ελλάδα πάγωσε σήμερα στο άγγελμα του θανάτου της.Η αναγνώριση και η τιμή που δείχνουν τα μηνύματα που διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, την είδηση του θανάτου της, ας γίνουν παρηγοριά

και στήριγμα στην οικογένεια της και ας απαλύνουν έστω και στο ελάχιστο τον πόνο της φυγής της.

Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τη σκεπάσει

Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε!

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Μηνά Λυριστή για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά ήταν άξια γυναίκα, αφοσιωμένη μητέρα και ικανή πολιτικός

Έδωσε χώρο σε νέους ανθρώπους, κράτησε την παράταξη που ηγείτο σταθερή, μακριά από διχασμούς και ήταν πάντοτε υποστηρικτική σε νέες προτάσεις και ιδέες.

Ο αγώνας της απέναντι στην άνιση μάχη υπήρξε συγκινητικός, αποτελώντας φάρο ελπίδας για όλες και όλους μας.

Η απώλεια της είναι συντριπτική· αφήνει όμως ως παρακαταθήκη την απέραντη ελπίδα.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Μηνάς Λυριστής

«Ν. Σαντορινιός: Υποκλινόμαστε στο θάρρος της και στην μαχητικότητά της. Φτωχότερη η χώρα και η πολιτική μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά»

Μήνυμα Νεκτάριου Σαντορινιού, μετά την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά

«Η Φώφη Γεννηματά δίδαξε αξιοπρέπεια, αλήθεια, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Μάνα, Πολιτικός, Πρόεδρος κόμματος, Γυναίκα, δεν έκρυψε ποτέ τις αδυναμίες της και ποτέ δεν λύγισε, παρά μόνο σήμερα, και για τελευταία φορά.

Η ζωή της, συνυφασμένη με την πορεία του προοδευτικού χώρου, φέροντας ένα ιστορικό όνομα, χάραξε το δικό της δρόμο, αφήνοντας το στίγμα της στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ. Ο τόσο πρόωρος θάνατός της, μέσα σε λίγα λεπτά έγινε η είδηση που συγκλόνισε όχι μόνο τον πολιτικό κόσμο, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, ακριβώς γιατί η γενναιότητα και το ήθος της, είχαν γίνει παράδειγμα και άξια θαυμασμού, εδώ και πολλά χρόνια.

Η πολιτική και η χώρα σήμερα είναι πολύ φτωχότερες. Η θλίψη της απώλειας σκεπάζει τα λόγια. Υποκλινόμαστε στο θάρρος της. Θερμά συλλυπητήρια από καρδιάς στους οικείους και στους συντρόφους της»

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ για τον αυτισμό

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ για τον αυτισμό ΄΄Ζώντας με τον Αυτισμό, Ενημερώνομαι για τον Αυτισμό΄΄ Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ   Η 2α Απριλίου

©2020 radioproto.gr