Συλλήψεις στην Κω για αυθαίρετη κατασκευή σε παραλία και πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο
Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 στην Κω, για διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν αυθαίρετη κατασκευή σε χώρο παραλίας και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Σύλληψη 31χρονου για αυθαίρετη κατασκευή σε παραλία
Το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου 2026 συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 31χρονος ημεδαπός.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διαπιστώθηκε η παράνομη εγκατάσταση αυθαίρετης κατασκευής (εξέδρας) σε χώρο παραλίας.
Σύλληψη 23χρονου στο αεροδρόμιο για πλαστογραφία
Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 23χρονος αλλοδαπός.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 23χρονος έκανε χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχειρώντας να επιβιβαστεί σε πτήση εξωτερικού.
Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε από τις Αρχές.



