Συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Κω

Συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Κω

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες 13 Αυγούστου 2020, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά πέντε αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

· Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί (ένας άνδρας και δύο γυναίκες) ηλικίας 24, 25 κα 32 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου, δελτίου ταυτότητας και ταξιδιωτικού εγγράφου ασύλου, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Αυστρία και τη Γερμανία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου για την ύψιστη τιμή της Πατριαρχικής συνοδείας « Ήταν ένα πανεπιστημιακό σεμινάριο για μένα» – Οι «καυγάδες» με υπουργούς για την υγεία στην Κω

Ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου για την ύψιστη τιμή της Πατριαρχικής συνοδείας « Ήταν ένα πανεπιστημιακό σεμινάριο για μένα» – Οι «καυγάδες» με υπουργούς για

©2020 radioproto.gr