Συλλήψεις για Ηχορύπανση και Παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω

 

Συλλήψεις για Ηχορύπανση και Παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω

Την 16η Μαρτίου 2025, στις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κω προχώρησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 39 και 48 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με την αναπαραγωγή μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν το κατάστημά τους αναπαράγοντας μουσική σε επίπεδα ήχου που ξεπερνούσαν τα επιτρεπόμενα όρια, παραβιάζοντας τις ισχύουσες διατάξεις. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε τη σύλληψή τους και την κατάλληλη διαδικασία επιβολής κυρώσεων.

Σύλληψη (4) ατόμων για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω

Στις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Μαρτίου 2025, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κω συνέλαβαν τέσσερα άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Τα άτομα αυτά, ηλικίας 25, 29, 41 ετών (δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), εντοπίστηκαν να οδηγούν δίκυκλα μοτοποδήλατα χωρίς άδεια ικανότητας, ενώ ένας 16χρονος ημεδαπός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, χωρίς να έχει άδεια ικανότητας και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές για την επιβολή των νόμιμων κυρώσεων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κ. Καϊσερλης: Με τρεις ώρες τη βδομάδα μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία. Πρέπει να την αλλάξουμε.

Κ. Καϊσερλης: Με τρεις ώρες τη βδομάδα μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία. Πρέπει να την αλλάξουμε. Προχθές κατέβηκα στο υπόγειο να βρω ένα εξάρτημα του

©2020 radioproto.gr