Στελεχώθηκε με δεύτερη παθολόγο το Νοσοκομείο Κω – Ευχάριστες εξελίξεις για τις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού

Στελεχώθηκε με δεύτερη παθολόγο το Νοσοκομείο Κω – Ευχάριστες εξελίξεις για τις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού

Θετικά νέα καταγράφονται για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κω, καθώς όπως μας ενημέρωσε σήμερα το πρωί ο διοικητής του ιδρύματος κ. Νίκος Φανιός, στο δυναμικό του εντάχθηκε και δεύτερη παθολόγος.

Η έμπειρη γιατρός έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα και έχει πραγματοποιήσει τρεις εφημερίες, ενισχύοντας σημαντικά το δύσκολο έργο της παθολογικής κλινικής. Μετά τον ιατρό παθολόγο κ. Θεοδόση Προύσαλη, η νέα εξωτερική συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παθολόγος είχε στηρίξει στο παρελθόν το Νοσοκομείο Κω, προσφέροντας εφημερίες σε απαιτητικές περιόδους, και είναι από τις ελάχιστες που, αν και ιδιωτεύουν στην Κω, συμμετείχαν ενεργά στη νοσοκομειακή κάλυψη.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου σχετικά με τη νέα συνεργασία. Ευχόμαστε καλή δύναμη και στους δύο παθολόγους του ιδρύματος και ευελπιστούμε σε περαιτέρω ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Σάντυ Λαδικού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Χιλιάδες ασθενείς με εγκεφαλικό έχουν σωθεί χάρη στην τηλεϊατρική σε Κω, Σύρο, Χανιά – Αποκλειστικό του ygeiamou

Χιλιάδες ασθενείς με εγκεφαλικό έχουν σωθεί χάρη στην τηλεϊατρική σε Κω, Σύρο, Χανιά – Αποκλειστικό του ygeiamou Η τηλε-νευρολογία σε τρία ελληνικά νησιά βοηθά στην

Ενημέρωση

Αφιέρωμα στον αντιστασιακό και ποιητή Μανώλη Γεωργίου Φουρτούνη για τα 100 χρόνια από την γέννησή του Πέμπτη 10 Αυγούστου δημοτικό σχολείο Κεφάλου 

Αφιέρωμα στον αντιστασιακό και ποιητή Μανώλη Γεωργίου Φουρτούνη για τα 100 χρόνια από την γέννησή του Πέμπτη 10 Αυγούστου δημοτικό σχολείο Κεφάλου  Στο πλαίσιο των

©2020 radioproto.gr