Στάθης Πιτσης: Η άνοδος σε εθνικές κατηγορίες των ομάδων και η κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων προάγουν τον αθλητισμό

 

Στάθης Πιτσης: Η άνοδος σε εθνικές κατηγορίες των ομάδων και η κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων προάγουν τον αθλητισμό

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΜΕΚ δημοσιογράφος και συντάκτης των αθλητικών στην έγκριτη εφημερίδα ” ΤΟ ΒΉΜΑ ΤΗΣ ΚΩ ” ο κύριος Στάθης Πιτσης , αναφέρεται στις μεγάλες επιτυχίες του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ και τις ΑΕ ΔΙΚΑΊΟΥ και την σημαντικότητα που έχουν για την περαιτέρω πορεία Και πρόοδο του κωακου αθλητισμού. 

Τονίζει ότι αυτές οι επιτυχίες ήρθαν εν μέσω της δύσκολης εποχής λόγω του COVID-19 κάτι το οποίο θα δυσκολέψει το έργο των διοικήσεων των συλλόγων στην ανεύρεση οικονομικών πόρων. 

Επίσης αναφέρθηκε σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του νησιού και το ποιά θα είναι η πορεία τους στις τοπικές κατηγορίες που θα συμμετάσχουν. 

Ό κύριος Στάθης Πιτσης,  εξέφρασε τη χαρά του για την δημιουργία των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικών και ιδιωτικών, τονίζοντας ότι αυτές  θα δώσουν το κίνητρο και τις ευκαιρίες σε περισσότερα παιδιά να εντρυφησουν στον αθλητισμό γενικότερα. 

Πηγή βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr