ΣΕΠΕ Κω: Το 90% της εστίασης συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της Τρίτης – Κάλεσμα για συμμετοχή
Για τους λόγους που η εστίαση κατεβάζει ρολά και στην Κω μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο κ. Αχμέτ Χατζησουλεϊμαν. Ο εστιάτορας αφού εξήγησε τους λόγους που οδηγούν τους επαγγελματίες του χώρου σε απεργία, απεύθυνε κάλεσμα στους συναδέλφους να λάβουν μέρος ώστε να ακουστεί η φωνή του κλάδου τους στην κυβέρνηση.
Ο επιχειρηματίας θεωρεί άδικο το γεγονός ότι πρέπει να έχουν τον ρόλο του ελέγχου σε ότι αφορά τον κορονοϊό ενώ δεν είναι και λίγα τα ευτράπελα που έχουν σημειωθεί.
« Κάποιοι συνεργάζονται. Άλλοι δεν θέλουν να μας δώσουν την ταυτότητά τους. Κάποιοι φεύγουν διότι δεν έχουν κάνει τεστ τα παιδιά. Μας έτυχε να μας φέρει ένας άνδρας το πιστοποιητικό εμβολιασμού της γυναίκας του και να επιμένει να καθίσει για φαγητό. Ερχόμαστε εμείς στην δύσκολη θέση να εφαρμόζουμε το νόμο διότι το πρόστιμο είναι τσουχτερό».
Ο κ. Χατζησουλεϊμάν ανέφερε ότι η εστίαση είναι ο κλάδος που χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον και ότι η σεζόν ήταν ουσιαστικά μόλις 100 ημέρες. Μάλιστα τόνισε ότι είναι άδικο να μην υπάρχει έλεγχος στα σούπερ μάρκετ όπου υπάρχει συνωστισμός και να εφαρμόζεται το μέτρο αυτό στην εστίαση.
« Η συμμετοχή στην Κω είναι πολύ υψηλή εκτιμάμε γύρω στο 90%. Καλούμε όλα τα μαγαζιά να συμμετάσχουν διότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία να ακουστεί η φωνή της εστίασης.»
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο :


