Πρασινίζει και το γήπεδο «Μιχάλης Πέρος» στην Κέφαλο. Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κω η σύμβαση, κόστους 308.213€

 

Πρασινίζει και το γήπεδο «Μιχάλης Πέρος» στην Κέφαλο. Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κω η σύμβαση, κόστους 308.213€

Την σύμβαση ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κεφάλου «Μιχάλης Πέρος» υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ενώ συναντήθηκε παράλληλα με τον Πρόεδρο του «Νικαγόρα» Μιχάλη Ράπανο, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Μπίλλη και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Φούσκα, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην υπογραφή της σύμβασης, παρουσία του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και της Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την σημερινή εξέλιξη, τονίζοντας ότι «…η δημοτική αρχή τιμά με την ανακατασκευή του γηπέδου τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΝΙΚΑΓΟΡΑ. Για τη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Κεφάλου η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου ήταν όνειρο πολλών ετών» σημείωσε ο Θεοδόσης Νικηταράς, συμπληρώνοντας ότι «το έργο αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για τους αθλητικούς χώρους του νησιού που βρίσκεται σε εξέλιξη, και έρχεται να συμπληρώσει αντίστοιχες παρεμβάσεις στο γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, στο γήπεδο Ζηπαρίου και στο 5Χ5 της Καρδάμαινας».

Ο Πρόεδρος του ΝΙΚΑΓΟΡΑ Μιχάλης Ράπανος τόνισε ότι «η σημερινή είναι η ιστορικότερη στιγμή στην πορεία του Συλλόγου και ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος για τις προσπάθειες που κατέβαλλε και την ανταπόκριση της δημοτικής αρχής ώστε να υλοποιηθεί το έργο».

Το κόστος του έργου φτάνει στα 308.213,69€ και καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Κω.

Προβλέπει αποξήλωση του υφιστάμενου και τοποθέτηση σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τοποθέτηση δύο νέων εστιών ποδοσφαίρου (γκολ ποστ) αλουμινίου προδιαγραφών FIFA και επιδιόρθωση της υφιστάμενης περίφραξης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Παράταση εφαρμογής ζητούν έμποροι και βιομήχανοι

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Παράταση εφαρμογής ζητούν έμποροι και βιομήχανοι Το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) απέστειλε στην υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, επιστολή με

Ενημέρωση

ΑΑΔΕ: 136.673 e-mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών – POS

ΑΑΔΕ: 136.673 e-mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών – POS Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει

©2020 radioproto.gr