Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης», για τα μέλη του Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ, στις εγκαταστάσεις του IΔΙΩΤΙΚΟΥ IEK ΑΝΚΟ.

 

 

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης», για τα μέλη του Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ, στις εγκαταστάσεις του IΔΙΩΤΙΚΟΥ IEK ΑΝΚΟ.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης», για τα μέλη του Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ, στις εγκαταστάσεις του IΔΙΩΤΙΚΟΥ IEK ΑΝΚΟ.

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΑΝΚΟ, επιχειρηματίες της εστίασης και στελέχη των επιχειρήσεων τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση από τον κ.Νίκο Πέρο. Ο κ.Πέρος, λέκτορας της ΑΣΤΕΡ τα τελευταία 19 χρόνια, και έχοντας περάσει απ’ όλες σχεδόν τις θέσεις της εστίασης και της ξενοδοχείας  (Hotel General Manager, Operations Manager, Food and Beverage Manager, Maitre D’ Hotel, Assistant Restaurant Manager, A la Carte Maitre, A la carte Waiter A’), μίλησε για σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και απάντησε σε πολλές απορίες συναδέλφων. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις 4 γεμάτες ώρες που μας αφιέρωσε και σίγουρα θα τον «ξανασυναντήσουμε» στο άμεσο μέλλον.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την ΑΝΚΟ για την θερμή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου και ιδιαίτερα τον κ. Ηλία Έψιμο, που ήταν αυτός που μας πρότεινε και τελικά έφερε τον κ.Πέρο στην χθεσινή ομιλία, και που πάντα βρίσκεται δίπλα στο σωματείο μας και γενναιόδωρα μας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια.  

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας: «Είσαστε η ελπίδα, που όλοι χρειαζόμαστε»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας: «Είσαστε η ελπίδα, που όλοι χρειαζόμαστε» Με λόγια ενθουσιασμού και υπερηφάνειας, συνεχάρη τις Τελχινίδες, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,

Ενημέρωση

Αντιδήμαρχος πρασίνου: Δημόσια συγνώμη για την εικόνα σε κοινόχρηστους χώρους – Δείτε τους λόγους 

Αντιδήμαρχος πρασίνου: Δημόσια συγνώμη για την εικόνα σε κοινόχρηστους χώρους – Δείτε τους λόγους  ΔΕΤΛΙΟ ΤΥΠΟΥ   Αγαπητοί συνδημότες, Έχω γίνει δέκτης προσωπικά και δια

©2020 radioproto.gr