Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη στα νησιά Πάτμο και Κάλυμνο

Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη στα νησιά Πάτμο και Κάλυμνο

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα νησιά Πάτμο και Κάλυμνο επισκέφθηκε από τη Μ. Τρίτη ως το Μ. Σάββατο, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, ανταλλάσοντας ευχές με τους συμπατριώτες μας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Επιπλέον, η κα Φτακλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάτμου Λευτέρη Πέντε, τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πάτμου Νικήτα Τσαμπαλάκη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιάκωβο Κουτλάκη, όπου ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, αλλά και τα ζητήματα στο χώρο της Υγείας και της επιχειρηματικότητας- Τουρισμού,

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Κάλυμνο συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλύμνου-Λέρου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, τον Δήμαρχο Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελο Καλαθιανάκη και πολλούς φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησε τη Μ. Τετάρτη την Ακολουθία για το Άγιο Ευχέλαιο από το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, σε κλίμα βαθειάς κατάνυξης κι ευλάβειας. Τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή παρακολούθησε τις Ακολουθίες των Αγίων Παθών και την κορύφωση του Θείου Δράματος από τις εκκλησίες της Καλύμνου. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου παρέστη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου πόλεως Ρόδου, για την τελετή της Αναστάσεως και την Κυριακή του Πάσχα αντάλλαξε ευχές με φίλους στις περιοχές της Καλλιθέας και της Λάρδου.

 

 

 

Σήμερα η κα Ελευθερία Φτακλάκη επισκέπτεται τοπικές κοινότητες της Ρόδου, όπου σύμφωνα με το Έθιμο γιορτάζουν Λαμπρή Δευτέρα, ιδίως στα εξωκκλήσια της υπαίθρου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr