Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ που αφορά τις ζωοτροφές

 

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ που αφορά τις ζωοτροφές

Παρατείνεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία κατά την οποία οι κτηνοτρόφοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την έκτακτη ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών.

Η ενίσχυση δίνεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022 και συγκεκριμένα από τις δράσεις:

  • Υπομέτρο 1: Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους κτηνοτρόφους των τομέων εκτατικής αιγοπροβατοτροφίας και βοοτροφίας.
  • Υπομέτρο 2: Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους κτηνοτρόφους των τομέων εντατικής αιγοπροβατοτροφίας, βοοτροφίας, πτηνοτροφίας και χοιροτροφίας.

Στόχος του Μέτρου είναι η παροχή έκτακτης προσωρινής στήριξης στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειδικότερα την μεγάλη αύξηση των τιμών των ζωοτροφών.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι, προκειμένου να ενταχθούν στο μέτρο, υποβάλλουν προς την ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ, αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) που υποστηρίζει την υλοποίηση του Μέτρου.

Η εγγραφή στο εν λόγω σύστημα και η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στον ιστότοπο https://m22.opekepe.gr/

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Γ. Χ. Πασσανικολάκης: «Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις στους θόλους – Συλλογική κατάκτηση η κατασκευή τους»

Γ. Χ. Πασσανικολάκης: «Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις στους θόλους – Συλλογική κατάκτηση η κατασκευή τους» Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν

Αθλητικά Νέα

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! – Έκκληση των σωματείων μπάσκετ της Δωδεκανήσου για λύση στο κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! – Έκκληση των σωματείων μπάσκετ της Δωδεκανήσου για λύση στο κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων Διαφορετικά νησιά, ίδια όνειρα, ίσες ευκαιρίες.

©2020 radioproto.gr