Πένθος Στην Ομάδα Της Ρόδου Για Τον Ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη – Ήταν Στο Μοιραίο Τρένο !

 

Πένθος Στην Ομάδα Της Ρόδου Για Τον Ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη – Ήταν Στο Μοιραίο Τρένο !

  • Οι γονείς του δεν ήξεραν οτι ο γιός τους επέβαινε στο τρένο και σκοτώθηκε!Ενημερώθηκαν αργότερα απο το Νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε η σωρός του.Η οικογένειά του κλήθηκε στη Λάρισα για την αναγνώριση της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο, χωρίς να γνωρίζει ότι ο άτυχος νεαρός επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

• Ο Α.Σ. Ρόδος θα δώσει το όνομά του στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Αιολικό

Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινωνία του νησιού μας και ιδιαίτερα η οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ελαφιών» Ιορδάνης Αδαμάκης ήταν μεταξύ των θυμάτων της τραγικής αμαξοστοιχίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στον Α.Σ. Ρόδος στην περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ στην φετινή αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα του Α.Ο. Υπάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση, ενώ αποφάσισαν τα αποδυτήρια του συλλόγου να ονομαστούν «Ιορδάνης Αδαμάκης» και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αιολικό οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Στη σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. Ρόδος αναφέρονται τα εξής:
«Με συντριβή ακούσαμε έναν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τον Ιορδάνη Αδαμάκη, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την περασμένη σεζόν. Ο Ιορδάνης ήταν επιβάτης στο εφιαλτικό τρένο που στέρησε την ζωή σε τόσα νέα παιδιά. Η Ρόδος σήμερα θρηνεί αυτό τον άδικο χαμό. Εκφράζουμε στην οικογένεια του θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια.

Μετά από απόφαση του προέδρου, τα αποδυτήρια της ομάδας μας θα πάρουν το όνομά του, «Ιορδάνης Αδαμάκης». Στον αγώνα της Κυριακής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αιώνια μνήμη του και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια προς ένδειξη του πένθους».

 

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο!»

Πηγή: rodosreport.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κω για συνταξιοδοτικά και social security θέματα την Τρίτη 23 Απριλίου στο H20 all day cafe restaurant 

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κω για συνταξιοδοτικά και social security θέματα την Τρίτη 23 Απριλίου στο H20 all day cafe restaurant  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση

Νίσυρος: Τι ισχυρίζεται ο φύλακας του μουσείου αποκλειστικά στο LIVE NEWS. Ακούστε μαρτυρίες γονέων 

Νίσυρος: Τι ισχυρίζεται ο φύλακας του μουσείου αποκλειστικά στο LIVE NEWS. Ακούστε μαρτυρίες γονέων  Τα λόγια γονέων στο Live News βάζουν σε σκέψεις. Πλαισιώνουν τις

©2020 radioproto.gr