Πάολα & Έλλη Κοκκίνου «τα έσπασαν» με MEΛΙSSES – Δέσποινα Βανδή

Πάολα & Έλλη Κοκκίνου «τα έσπασαν» με MEΛΙSSES – Δέσποινα ΒανδήΠόλος έλξης το «Έναστρον»

Οι MΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν με απόλυτη επιτυχία την επί σκηνής συνεργασία τους, με το πρώτο διήμερο να γίνεται sold out. Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο «Έναστρον» ήταν η Πάολα και η Έλλη Κοκκίνου.

 

Το βράδυ του Σαββάτου, 26 Νοεμβρίου, η Πάολα και η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν στο πιο συναρπαστικό live party της φετινής νυχτερινής Αθήνας, με τον Χρήστο Μάστορα, ως καλό οικοδεσπότη, να τους δίνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν.

 

Η Πάολα ερμήνευσε τις επιτυχίες της «Θυμός» και «Κουβέντα Στην Κουβέντα», καθώς και το «Άπονη Καρδιά», ενώ η Έλλη Κοκκίνου ξεσήκωσε με τα hits της «Κοσμοθεωρία» και «Τι Της Έχεις Βρει».

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή χαρίζουν μέσα από το εντυπωσιακό τους show ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες μουσική, δυνατές ερμηνείες κι αστείρευτη ενέργεια, γνωρίζοντας την αποθέωση. 

 

Μαζί τους οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»     .ΤΕΤΑΡΤΗ 1/07/26   ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ         ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ.  ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Ενημέρωση

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών     Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2026) στην

©2020 radioproto.gr