Ο Γιώργος Νικητιάδης για την απώλεια του Βασίλη Συνεσίου

Ο Γιώργος Νικητιάδης για την απώλεια του Βασίλη Συνεσίου

Με απέραντη θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του πολύ καλού μου φίλου και συντρόφου Βασίλη Συνεσίου.

Ο Βασίλης υπήρξε εμβληματική μορφή για την Αντιμάχεια και την Κω, βαθιά δεμένος με τις ρίζες και την παράδοση του τόπου μας. Από την ψαλτική και το τραγούδι, μέχρι τον χορό και τη συμμετοχή του σε πολιτιστικές δράσεις, υπηρέτησε ακούραστα την τοπική κοινωνία, τόσο μέσα από την εργασία του όσο και από τη συμμετοχή του στην αυτοδιοίκηση, με σεμνότητα, ήθος και ανιδιοτέλεια.

Ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος υπήρξε δραστήριος και αποτελεσματικός για τα κοινά της Κω και του αγαπημένου του χωριού της Αντιμάχειας. Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε πάντα ακούραστος υπηρέτης των ιδεών μας για καλύτερη κοινωνία.

Για μένα ο Βασίλης υπήρξε πάνω απ’ όλα ένας καλός και ευγενής φίλος.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Η μνήμη και η προσφορά του θα παραμείνουν ζωντανές για πάντα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»     .ΤΕΤΑΡΤΗ 1/07/26   ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ         ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ.  ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Ενημέρωση

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών     Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2026) στην

©2020 radioproto.gr