Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης εξελέγη, με απόλυτη πλειοψηφία, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, κατά τις σημερινές διαδικασίες εκλογής προεδρείων στις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής.

Εξελέγη, επίσης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετέχει εξάλλου ως τακτικό μέλος στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων καθώς επίσης και στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Γ. Χ. Πασσανικολάκης: «Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις στους θόλους – Συλλογική κατάκτηση η κατασκευή τους»

Γ. Χ. Πασσανικολάκης: «Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις στους θόλους – Συλλογική κατάκτηση η κατασκευή τους» Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν

Αθλητικά Νέα

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! – Έκκληση των σωματείων μπάσκετ της Δωδεκανήσου για λύση στο κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! – Έκκληση των σωματείων μπάσκετ της Δωδεκανήσου για λύση στο κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων Διαφορετικά νησιά, ίδια όνειρα, ίσες ευκαιρίες.

©2020 radioproto.gr