Ορφέας και Αρωγή : Προβολή ταινίας “Δυστυχώς Βρίζω” για την κατανόηση του σύνδρομου Τουρέτ

Ορφέας και Αρωγή : Προβολή ταινίας “Δυστυχώς Βρίζω” για την κατανόηση του σύνδρομου Τουρέτ

Σε συνεργασία με τη διεύθυνση του κινηματογράφου Ορφέα, σας προσκαλούμε στην προβολή της ταινίας ‘Δυστυχώς Βρίζω’, μία ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η οποία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το σύνδρομο Τουρέτ. 

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 και ώρα 22.00 με τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ.
Πριν την προβολή της ταινίας σύσσωμη η διεπιστημονική μας ομάδα θα βρίσκεται στον κινηματογράφο, ώστε να συνομιλήσουμε με το κοινό για το σύνδρομο Τουρέτ και να μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό. Το υλικό θα είναι διαθέσιμο όλες τις ημέρες των προβολών.
  • Δευτέρα 20 Απριλίου 22.00
  • Τρίτη 21 Απριλίου 21.15
  • Τετάρτη 22 Απριλίου 20.00
Σύνοψη της ταινίας:
Διαγνωσμένος με σύνδρομο Τουρέτ, μια νευρολογική διαταραχή η οποία κάνει το σώμα να φέρεται ανεξέλεγκτα, ο Τζον Ντέιβιντσον μεγαλώνει σε μια Βρετανία της δεκαετίας του ’80 που αδυνατεί να τον κατανοήσει. Αντιμέτωπος με παρεξηγήσεις, κοινωνικά στερεότυπα και προσωπικούς αγώνες, παλεύει να βρει τη φωνή και την ταυτότητά του. Βραβευμένη με 3 BAFTA μια αληθινή, αστεία και βαθιά συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης – μια ταινία για τη δύναμη, την αποδοχή και το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα κι όταν κανείς δεν σε καταλαβαίνει.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ἀνακοίνωση γιά τά ὀνομαστήρια τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου καί Νισύρου κ. Ναθαναήλ

Ἀνακοίνωση γιά τά ὀνομαστήρια τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου καί Νισύρου κ. Ναθαναήλ Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κώου καί Νισύρου ἀνακοινώνει ὅτι τήν Τετάρτη 22 Ἀπριλίου 2026, μνήμη τοῦ Ἁγίου Ἐνδόξου Ἀποστόλου Ναθαναήλ ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ἑορτάζει. Τήν Τρίτη 21 Ἀπριλίου στίς 6.00 μ.μ. ὁ Σεβασμιώτατος θά χοροστατήσει στόν Πανηγυρικό Ἑσπερινό πού

©2020 radioproto.gr