Οι παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας “Γηρυόνη”

Οι παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας “Γηρυόνη”

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω βρίσκεται σε επιφυλακή,μαζί την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αρκετές κλήσεις δέχθηκε από το πρωί για συνδρομή από συνδημότες που χρειάστηκαν βοήθεια. Επίσης χρειάστηκε παρέμβαση σε νταλίκα που μετέφερε κτηνοτροφικά είδη στο ύψος της Αγίας Μελού, ο κτηνοτροφικός σύλλογος ζήτησε την συνδρομή φορτωτή καθώς είχε πέσει σε χαντάκι και χρειάστηκε να αποκολληθεί, επίσης το μεσημέρι μαζί με την Πολιτική Προστασία συνέδραμαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ο Ερυθρός Σταυρός, που βρισκόντουσαν σε επιφυλακή, η παρέμβαση έγινε στο ύψος του ξενοδοχείου Continental στο Ψαλίδι και σε δύο γεφύρια, με εκσκαφείς – μηχανήματα του Εργοταξίου Κω και της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΩ.

Στην πολεμική σκάλα έγινε παρέμβαση από την Πολιτική Προστασία και με μηχανήματα του Εργοταξίου που είχαν εγκλωβιστεί οχήματα από την κακοκαιρία.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κω – Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Καμπουράκης Σταμάτης, ο Τεχνικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιωργαλλής Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΩ κ. Ζαχαρός Κωνσταντίνος και ο Επιχειρησιακός Συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας κ. Καλυμιοναρής Νίκος.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ για τον αυτισμό

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ για τον αυτισμό ΄΄Ζώντας με τον Αυτισμό, Ενημερώνομαι για τον Αυτισμό΄΄ Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ   Η 2α Απριλίου

©2020 radioproto.gr