«Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου»

«Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου»

Η σκληρά νεοφιλελεύθερη και απροκάλυπτα αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη με πρόφαση την πανδημία εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον κόσμο της εργασίας και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, στους νέους, στον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα κρίσιμων και βασικών τομέων, στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Απέναντι σε αυτή την καταστροφική πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους δημοκράτες, τους προοδευτικούς πολίτες των νησιών μας, να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα κοινωνικά αποτελεσματικό και ανθρώπινο κράτος.

Με στόχο τη συγκρότηση ενός σύγχρονου μαζικού αριστερού – προοδευτικού κόμματος που θα εκφράζει τη μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία του λαού μας για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση ξεκινάμε και τοπικά την πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Συνεχίζουμε τη διεύρυνση και την ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στα νησιά μας. Εργαζόμαστε για τη συσπείρωση ανθρώπων με διαφορετικές παραδόσεις, αριστερών, σοσιαλιστών, αγωνιστών και αγωνιστριών του κομμουνιστικού, του οικολογικού και του φεμινιστικού κινήματος, προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών του κέντρου, όλων όσων υπερασπίζονται ατομικά, κοινωνικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη των Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με θέμα συζήτησης τη συνέχιση της προσπάθειας για την διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά ταυτόχρονα και για την οργανωτική ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των πολιτικών διαδικασιών και της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος, καθώς και την εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη εξέλεξε νέα 17μελή Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η οποία αποτελείται με αλφαβητική σειρά από τους/τις:

Γεωργαντή Νεκτάριο (Κως)

Γιάνναρου Στέλλα (Αστυπάλαια)

Γραμμενιάτη Ειρήνη (Πάτμος)

Καβαδάκη Μανόλη (Κως)

Καματερό Ηλία (Κως)

Κασσάρα Γιώργο (Κάλυμνος)

Κασσιώτη Γεωργία (Κως)

Κασσιώτη Διονυσία (Κως)

Κουβά Κωνσταντίνο (Λέρος)

Μαμώλη Θεολογο (Νίσυρος)

Μαυρίδη Θεολόγο (Κως)

Μοσχονά Άννυ (Λέρος)

Ντέλιο Δημήτρη (Κως)

Παπαδημητρίου Γιάννη (Κάλυμνος)

Παρασκευά Χρήστο (Κως)

Στρατικοπούλου Αγγελική (Κως)

Τσακίρη Νίκο (Κως)

Η νέα ΝΕ συγκροτήθηκε σε σώμα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και εξέλεξε ομόφωνα τους:

Μανόλη Καβαδάκη, (συντονιστής)

Κωνσταντίνο Κουβά, (αναπληρωτής συντονιστής) και

Ηλία Καματερό, Γιώργο Κασσάρα, Αγγελική Στρατικοπούλου (μέλη του συντονιστικού).

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ για τον αυτισμό

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ για τον αυτισμό ΄΄Ζώντας με τον Αυτισμό, Ενημερώνομαι για τον Αυτισμό΄΄ Καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ   Η 2α Απριλίου

©2020 radioproto.gr