Νέα επένδυση στη μαρίνα της Κω. Εκδόθηκε η άδεια για το «ΟΛΥΜΠΙΑ»

 

Νέα επένδυση στη μαρίνα της Κω. Εκδόθηκε η άδεια για το «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Σταθερά προσανατολισμένη στην αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νησιού μας, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους συνδημότες μας ότι εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανακαίνιση και επέκταση του ιστορικού κτιρίου “ΟΛΥΜΠΙΑ” στις εγκαταστάσεις της μαρίνας.

Η αξιοποίηση του αποτελεί προϋπόθεση για τη δυνατότητα μετάβασης στη Β΄ φάση, για την επέκταση της.

Η διοίκηση της μαρίνας, υπό την προεδρία του Γιώργου Πασσανικολάκη και σήμερα του Κώστα Χόνδρου, μεθοδικά και με σχέδιο, προετοίμασε όλες τις αναγκαίες εγκρίσεις για την αξιοποίηση αυτού του ιστορικού κτιρίου.

Η αδράνεια των προηγούμενων ετών, παραχώρησε τη θέση της στη δυναμική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της.

Μέσα σε δυόμιση χρόνια, η μαρίνα και οι εγκαταστάσεις της άλλαξαν εντελώς. Ανακαινίσθηκαν, εκσυγχρονίστηκαν, έγιναν πιο φιλικές στους εν΄ δυνάμει πελάτες και επισκέπτες της, ώστε να ανταγωνίζεται, με τους καλύτερους όρους, άλλους προορισμούς.

Το επόμενο διάστημα, θα δοθούν στη δημοσιότητα οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ανακαίνιση και επέκταση του κτιρίου “ΟΛΥΜΠΙΑ” και θα γίνει γνωστή η διαγωνιστική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση Σειρά συλλήψεων πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε Κω και Λέρο από αστυνομικούς

Ενημέρωση

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο

©2020 radioproto.gr