Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πέτρος Πικιώνης

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πέτρος Πικιώνης

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Πέτρο Πικιώνη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης Νικηταράς σημείωσε ότι με τον Πέτρο και άλλους νέους του τόπου μας, που αποτέλεσαν την Ομάδα Επικοινωνίας, έδωσαν μαζί τη νικηφόρα μάχη των εκλογών του 2019.

Ο Πέτρος Πικιώνης, με αγωνίες και ενδιαφέρον για την εξέλιξη του νησιού μας, δήλωσε, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση εκτιμώντας την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και το πάθος του να προσφέρει στο νησί μας.

Ως δήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός και σέβεται τους συνδημότες μας, στοιχεία που είναι σημαντικά για να προχωρήσει η κοινωνία μας ενωμένη σε κοινούς στόχους και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας.

Το νησί μας έχει μεγάλες δυνατότητες στον τουρισμό, πρέπει όμως ως κοινωνία να σχεδιάσουμε και να πάρουμε μέτρα για την προστασία των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών, που θα μας διασφαλίσουν αειφόρο ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»     .ΤΕΤΑΡΤΗ 1/07/26   ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ         ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ.  ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Ενημέρωση

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών     Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2026) στην

©2020 radioproto.gr