Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση των συμπατριωτών μας και στην τοπική κοινωνία, την Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή, ενεργή πολίτης, με συνεχή δράση και προσφορά μέσα από το Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Λύκειο Ελληνίδων και Φορείς του νησιού μας, επί σειρά ετών Διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω και στη συνέχεια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, όπου ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…συντάσσομαι με τον Θεοδόση Νικηταρά διότι ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος ακούει και σέβεται τους συμπολίτες του, δουλεύει ακούραστα για τον τόπο και αφήνει θετικό αποτύπωμα.

Η διάθεση του για προσφορά στην κοινωνία μας με έπεισε να συμβάλλω κι εγώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στους κοινούς στόχους, για τη βελτίωση της ζωής μας και την πρόοδο του νησιού μας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιορτή Μελιού και συναυλία με τη Μαρία Αναματερού στην Αντιμάχεια

Γιορτή Μελιού και συναυλία με τη Μαρία Αναματερού στην Αντιμάχεια Στο πλαίσιο των Θερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2026», το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω διοργανώνει

Ενημέρωση

Συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο σε Κάλυμνο και Κω

Συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο σε Κάλυμνο και Κω Τρία περιστατικά, που αφορούν συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Κάλυμνο και Κω,

©2020 radioproto.gr