Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται στην Κω το Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, Αγγειακής και Ενδαγγειακής χειρουργικής

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται στην Κω το Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, Αγγειακής και Ενδαγγειακής χειρουργικής

Στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο KICC – KIPRIOTIS στην Κω πραγματοποιείται το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, Αγγειακής και Ενδαγγειακής χειρουργικής με τριήμερες εργασίες (15-17/6) και καταξιωμένους επιστήμονες.

Το Συνέδριο το οποίο διεξάγεται με φυσική παρουσία, διοργανώνεται από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία και την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, με τη στήριξη του Δήμου Κω και της Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, αποτελώντας θεσμικά και ουσιαστικά ένα πυλώνα, όχι μόνο στην επιστήμη της Αγγειοχειρουργικής, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τη διάγνωση και θεραπεία των αγγειακών παθήσεων.

Το επιστημονικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε με γνώμονα την σύγχρονη θεματολογία, περιλαμβάνοντας ενδιαφέρουσες διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, δορυφορικά συμπόσια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις ιδιαίτερων περιστατικών, καθώς ελεύθερες & e-posters ανακοινώσεις, καλύπτοντας έτσι τις νεότερες εξελίξεις της ειδικότητας, από διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες, εντός και εκτός Ελλάδος, δίνοντας παράλληλα και το προβάδισμα στη νέα γενιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης – Ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης – Ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2026: Περισσότερες από 3.600 συμμετοχές, αθλητές από 42 χώρες και ένα βάθρο παγκόσμιας κλάσης

Santorini Experience 2026: Περισσότερες από 3.600 συμμετοχές, αθλητές από 42 χώρες και ένα βάθρο παγκόσμιας κλάσης   Τέσσερις μέρες αθλητισμού, φιλοξενίας και εμπειριών, με κατόχους

©2020 radioproto.gr