Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στην Κω – Ο Μανώλης Χατζαρούλας τον Σταυρό

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στην Κω – Ο Μανώλης Χατζαρούλας τον Σταυρό

 

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και στο νησί μας, τα Θεοφάνια, αρχικά με τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. κ. Ναθαναήλ. Ακολούθησε ιερά πομπή προς την “πολεμική σκάλα”, όπου και έγινε (μετά από χρόνια) η ρίψη του Τίμιου Σταυρού για τον Αγιασμό των Υδάτων, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και αρκετού κόσμου. 

 

Οι συμμετοχές φέτος (53), ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τον Μανώλη Χατζαρούλα να είναι ο τυχερός που έπιασε το Σταυρό. Ο 31χρονος που βουτάει για περισσότερο από 15 χρόνια (με κάποιες χρονιές αποχής), ήταν βαθιά συγκινημένος και χαρούμενος μιας και χθες είχε τα γενέθλιά του όπως μας δήλωσε.

Ανάμεσα στους βουτηχτές και μια γυναίκα, η 52 χρονη Βασιλική Τσίγκα από την Πάτρα που εργάζεται στο ΕΚΑΒ στην Κω.

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η ώρα να βρεθούμε και πάλι, σε ένα Reunion για τους απόφοιτους του 1ου Ιπποκρατείου Λυκειου Κω της γενιάς 2001, έφτασε

Η ώρα να βρεθούμε και πάλι, σε ένα Reunion για τους απόφοιτους του 1ου Ιπποκρατείου Λυκειου Κω της γενιάς 2001, έφτασε Το Σάββατο 8 Αυγούστου

Ενημέρωση

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κω την Κυριακή 26 Ιουλίου – Ποιες περιοχές τίθενται σε απαγόρευση κυκλοφορίας

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κω την Κυριακή 26 Ιουλίου – Ποιες περιοχές τίθενται σε απαγόρευση κυκλοφορίας Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω εξέδωσε έκτακτο

©2020 radioproto.gr