
Με επιτυχία τα εγκαίνια για την έκθεση της σχολής Fridart της Μαρίας Βαμβακούση στην Κω – Καλεσμένη η Βάσια Παναγοπούλου
Με την παρουσία της εκλεκτής καλεσμένης Βάσιας Παναγοπούλου, των τοπικών αρχών, μαθητών, φίλων και συγγενών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών της σχολής ζωγραφικής και αγιογραφίας Fridart της Μαρίας Βαμβακούση.
Στο φιλόξενο χώρο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουλίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τους πίνακες των δημιουργών από όλα τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων.

Η γνωστή ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου δήλωσε ενθουσιασμένη και συγκινημένη από τα εκθέματα, με την εικαστικό Μαρία Βαμβακούση να επαινεί όλους τους δημιουργούς για το ξεχωριστό καλλιτεχνικό τους αποτύπωμα. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την τέχνη τόσο με την αγαπημένη ηθοποιό όσο και με τους επισκέπτες.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουλίου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, καθώς κάθε έργο κρύβει καλλιτεχνική ευαισθησία, επιμονή, κόπο, νέες τεχνικές και δημιουργικότητα.

Η σχολή Fridart λειτουργεί όλο το χρόνο και οι εγγραφές είναι ανοικτές για όλους.
Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Μακρυγιάννη και Χαρμύλου, Κως
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977019629



