Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω για την αποσυρση του Ολυμπιος Ερμής

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω για την αποσυρση του Ολυμπιος Ερμής

Αναστάτωση σε επιβατες και επαγγελματίες προκαλεί η απόσυρση του Ολύμπιος Ερμής του μοναδικού πλοίου στην γραμμή Μαστιχάρι-Κάλυμνο, με δυνατότητα μεταφοράς Ι.Χ και εμπορευμάτων ,μετά την βλάβη του Ολύμπιος Ζευς.

Δεν είναι ούτε δύο μήνες που ξεκίνησε τα δρομολόγια και σταματά για να φτιαχτεί το σπασμένο παράθυρο και “κάποιες αδυναμίες” σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δήμου στην ΑΝΕΜ Α.Ε.

Πάντως οι κάτοικοι και των δύο νησιών άλλα περιμένουν απο ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο και ακριβοπληρωμένο καράβι .

Σίγουρα, όχι να ταξιδεύει με ..αδυναμίες- που ήταν και γνωστές!!!

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να απαντήσει στις δικαιολογημένες ανησυχίες επιβατών και επαγγελματιών και να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση επιβατών και οχημάτων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Akrotiri Beach Life : Ιταλική βραδιά με τον βραβευμένο pizzaiolo Francesco Granata και τον σεφ Γκίκα Ξενάκη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου . Περιορισμένες θέσεις

Akrotiri Beach Life : Ιταλική βραδιά με τον βραβευμένο pizzaiolo Francesco Granata και τον σεφ Γκίκα Ξενάκη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου . Περιορισμένες θέσεις   Η

Ενημέρωση

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό, μέσω των συμπληρωματικών μεταθέσεων, της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό, μέσω των συμπληρωματικών μεταθέσεων, της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου»   Την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό της Β΄ Αστυνομικής

©2020 radioproto.gr