Κ. Καϊσερλης προς Θ. Νικηταρά: Τι άλλο περιμένεις να σου πάρουν για να ξυπνήσεις;

 

Κ. Καϊσερλης προς Θ. Νικηταρά: Τι άλλο περιμένεις να σου πάρουν για να ξυπνήσεις;

Αγαπητέ Δήμαρχε, Σου παίρνουν και την ΔΕΥΑΚ. Τι άλλο περιμένεις να σου πάρουν για να ξυπνήσεις; Σου πήραν τον ΧΥΤΑ, σου καταργούν τους νευραλγικούς οργανισμούς του Δήμου και τώρα ήρθε και η σειρά της ΔΕΥΑΚ. Υγεία δεν υπάρχει. Εκπαίδευση με το 1/3 των ομήρων εκπαιδευτικών. Σχολεία δεν έχουμε, το χωροταξικό της Κω το φτιάχνει το ΤΕΕ των Αθηνών!!

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν θα παραμείνεις στην ιστορία ως δήμαρχος οδοκαθαριστής. Αυτό που με νοιάζει, είναι ότι όλα αυτά οδηγούν την κοινωνία μας σε πλήρη υποτέλεια και εξάρτηση από ξένους οικονομικούς παράγοντες και μακρινούς σωτήρες.

Κλείσε τον Δήμο και την ΔΕΥΑΚ σήμερα και μην τα ανοίξετε εάν δεν πάρουν πίσω το τελευταίο ξεπούλημα της περιουσίας μας. Αυτό που έπρεπε να κάνεις και στον ΧΥΤΑ και στο νοσοκομείο.

Κώστας Καϊσερλης π. Δήμαρχος. Βουλευτής και Υφυπουργός 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Διακοπή ρεύματος σε Μαστιχάρι, Πυλί, Τιγκάκι, Ζηπάρι και άλλες περιοχές της Κω την Πέμπτη 30 Ιουλίου

Διακοπή ρεύματος σε Μαστιχάρι, Πυλί, Τιγκάκι, Ζηπάρι και άλλες περιοχές της Κω την Πέμπτη 30 Ιουλίου Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών

©2020 radioproto.gr