Κως: Οδοκαθαρισμός με το μηχανικό σάρωθρο από το βράδυ της Κυριακής

Κως: Οδοκαθαρισμός με το μηχανικό σάρωθρο από το βράδυ της Κυριακής

Καθαρισμό κεντρικών οδών της Κω με το μηχανικό σάρωθρο, προγραμματίζει από το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου προς Δευτέρα και για την επόμενη εβδομάδα, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κω.

Το σάρωθρο θα εργάζεται από τις 11 το βράδυ έως τις 5μιση ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Στη διάρκεια της εβδομάδας θα κινηθεί από την είσοδο της πόλης έως το Ψαλίδι και την Λάμπη, μέσω των οδών Γρηγορίου Ε΄, Μακρυγιάννη, Γεωργίου Παπανδρέου, Βασιλέως Γεωργίου, Αβέρωφ, Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών, Κανάρη και Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι οδηγοί των οχημάτων που θα κινούνται παράλληλα στην περιοχή καθαρισμού καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του σαρώθρου και να μην προκληθούν ατυχήματα.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου Κω ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους και τονίζει ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο σε Κάλυμνο και Κω

Συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο σε Κάλυμνο και Κω Τρία περιστατικά, που αφορούν συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Κάλυμνο και Κω,

Ενημέρωση

Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στη Μαρίνα Κω

Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στη Μαρίνα Κω Στο πλαίσιο των Θερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2026» το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω σας ενημερώνει για τις

©2020 radioproto.gr