Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή της Κω για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή της Κω για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κυκλοφοριακές αλλαγές θα εφαρμοστούν στην παραλιακή οδό στο λιμάνι της Κω, αύριο Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και η συναυλία που θα ακολουθήσει.

Ως εκ τούτου, προσωρινά κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων, θα παραμείνει η παραλιακή οδός Ακτή Κουντουριώτη, από τις 18:00 μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Παράλληλα, μέσω της Ακτής Μιαούλη θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων που κατευθύνονται στο επιβατικό λιμάνι.

Για την ασφαλή κίνηση των πεζών προς το χώρο της εκδήλωσης και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για τη μετακίνησή τους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σταμάτης Καμπουράκης: Η αλήθεια για το Σχέδιο Οργανωμένης Απομάκρυνσης Ζιάς – Λαγουδίου απέναντι στην παραπληροφόρηση

Σταμάτης Καμπουράκης: Η αλήθεια για το Σχέδιο Οργανωμένης Απομάκρυνσης Ζιάς – Λαγουδίου απέναντι στην παραπληροφόρηση Η προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί και δεν πρέπει

Ενημέρωση

AEGEAN SKILLS: Διευρύνεται ο κύκλος των δωρεάν προγραμμάτων επιμόρφωσης – Νέες δράσεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο

AEGEAN SKILLS: Διευρύνεται ο κύκλος των δωρεάν προγραμμάτων επιμόρφωσης – Νέες δράσεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών οδηγεί σε νέες

©2020 radioproto.gr