Ιωάννης Παππάς: Συσκέψεις για το νέο νοσοκομείο Κω

Ιωάννης Παππάς: Συσκέψεις για το νέο νοσοκομείο Κω

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με αντικείμενο την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου στην Κω με τη συμμετοχή του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά, του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. κ. Χρήστου Ροϊλού, του Προέδρου της ΚΤΥΠ ΑΕ Τιμολέοντος Κατσίπου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη, της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου κας Νίκης Δανδόλου.

Στη σύσκεψη έγινε σχεδιασμός για την υλοποίηση και εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά του έργου .

Στη συνέχεια, ο κ. Παππάς με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά μετέβησαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης , όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση για το ίδιο θέμα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό, με τον οποίο συζήτησαν τον συνολικό σχεδιασμό για την περιοχή του Λινοποτίου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στον αναπληρωτή υπουργό κ. Πέτσα με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νησί της Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εντοπισμός και σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών μετά από καταδίωξη στην Κω

Εντοπισμός και σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών μετά από καταδίωξη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Τις βραδινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε

©2020 radioproto.gr