Ιωάννης Παππάς «Οι διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στη Ρόδο, έδωσαν το έναυσμα για επανεκκίνηση»

 

Ιωάννης Παππάς «Οι διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στη Ρόδο, έδωσαν το έναυσμα για επανεκκίνηση»

Στη σημασία που έχει για το νησί της Ρόδου η διεξαγωγή των διεθνών αγώνων ποδηλασίας αλλά και εν γένει ο αθλητικός τουρισμός, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Παππάς τόνισε πως τέτοιες ενέργειες προβάλουν ουσιαστικά την ομορφιά και τον πολιτισμό των νησιών μας και δίνουν το έναυσμα για επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ο Βουλευτής, έδωσε το παρόν στην εκκίνηση καθώς και στον τερματισμό του αγώνα, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τους αθλητές ενώ συμμετείχε και στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ρόδου, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού, κ. Νίκου Νικολή και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ και αντιδήμαρχο Ρόδου, κ. Αλεξάνδρου Κολιάδη.

Επιπλέον συζητήθηκε με τον κ. Αυγενάκη , η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Ρόδου και η κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου Αρχαγγέλου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Με θερμές κριτικές και γεμάτες εμπειρίες επέστρεψε από τη Λήμνο το Θεατρικό Εργαστήρι Κω ACTA

Με θερμές κριτικές και γεμάτες εμπειρίες επέστρεψε από τη Λήμνο το Θεατρικό Εργαστήρι Κω ACTA Με τις καλύτερες εντυπώσεις, σημαντικές εμπειρίες και τις αποσκευές γεμάτες

Ενημέρωση

Δήμος Κω: Πρόσκληση συμμετοχής συλλόγων και φορέων στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2026

Δήμος Κω: Πρόσκληση συμμετοχής συλλόγων και φορέων στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2026 Στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2026-2027, το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω, καλεί τους

©2020 radioproto.gr