Η ΝΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΞΕΚΙΝΑ:Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/5 ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ»

Η ΝΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΞΕΚΙΝΑ:Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/5 ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ»

Άλλο ένα καλοκαίρι ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε όμορφες στιγμές κάτω από τον έναστρο ουρανό με τις πιο σύγχρονες ταινίες αλλά και κλασικές επανεκδόσεις από τον αμερικανικό και ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Ο χώρος του κινηματογράφου με λίγες παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να θυμίζει παλιές εποχές των θερινών σινεμά και ο χώρος του μπαρ προσφέρει μια ποικιλία σνακ και ποτών κάνοντας την καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία ολοκληρωμένη.

Οι προβολές ξεκινάνε την Πέμπτη 19/5 με το συναρπαστικό δικαστικό θρίλερ «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ» ενώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα θα προβληθεί και η περιπέτεια φαντασίας «DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS».

Λίγα λόγια για τις ταινίες και το πρόγραμμα προβολών:

TO ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ (LA FILLE AU BRACELET)

Υπόθεση: Ένας σοκαριστικός φόνος, μία αποκαλυπτική δίκη και μια αινιγματική κατηγορούμενη συνθέτουν το καθηλωτικό δικαστικό δράμα «Το Κορίτσι με το Βραχιόλι» με την υπογραφή του Στεφάν Ντεμουστιέ. Ένοχη ή αθώα; Βραβείο Σεζάρ και Βραβείο Λιμιέρ Καλύτερου Σεναρίου. Μια συγκλονιστική ιστορία γύρω από μια αινιγματική ηρωίδα, η συμπεριφορά και το ιστορικό της οποίας δοκιμάζουν την κρίση όλων των

εμπλεκόμενων και των θεατών. Μπορούμε ποτέ να απαλλαγούμε από βαθιά εδραιωμένες προκαταλήψεις, όταν καλούμαστε να αποδώσουμε δικαιοσύνη; Ποιος είναι ο «κατάλληλος» τρόπος αντίδρασης, όταν κάποιος κατηγορείται για φόνο; Είναι οι γυναίκες τα κατ’ εξοχήν θύματα αυτής της «προβολής», ειδικά όσον αφορά τη σεξουαλική τους δραστηριότητα; Και, τελικά, είναι ποτέ δυνατόν να ισχυριστούμε ότι γνωρίζουμε απόλυτα τους δικούς μας ανθρώπους, ακόμη και την ίδια μας την οικογένεια;

Διάρκεια: 95’

Είδος: Μυστηρίου, Δικαστικό Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Στεφάν Ντεμουστιέ

Ηθοποιοί: Μελίσα Γκουέρς, Ρόσντι Ζεμ, Αναΐς Ντεμουστιέ, Κιάρα Μαστρογιάνι, Ανί Μερσιέ

Πέμπτη/Thursday 19/5 20:30

Kυριακή/Sunday 22/5 20:30

Δευτέρα/Monday 23/5 21:00

Tετάρτη/Wednesday 25/5 21:00

 

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

Υπόθεση: Η ταινία DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS αποτελεί τη συνέχεια του DOCTOR STRANGE , AVENGERS: ENDGAME & SPIDER-MAN NO WAY HOME και είναι η 28η ταινία του MCU. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το AVENGERS: ENDGAME, o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά – που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό – θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Διάρκεια: 126’

Είδος: Περιπέτεια, Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι

Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Ζοσίτι Γκόμεζ.

Παρασκευή/Friday 20/5 21:00

Σάββατο/Saturday 21/5 20:30

Τρίτη/Tuesday 24/5 21:00

 

Καλό Καλοκαίρι!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr