Η διαιτολόγος Αναστασία Ορφανουδάκη για την Ημερίδα Υγείας και Διατροφής την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 

Η διαιτολόγος Αναστασία Ορφανουδάκη για την Ημερίδα Υγείας και Διατροφής την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, η διαιτολόγος – διατροφολόγος Αναστασία Ορφανουδάκη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και στο Βήμα της Κω για την  Ημερίδα Διατροφής & Υγείας που θα πραγματοποιηθεί στο νησί.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από διαιτολόγους – διατροφολόγους της Κω, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σωστής διατροφής και πρόληψης. Θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025, στις 11:30 π.μ., στην αίθουσα INFO της Μαρίνας Κω.

Όπως ανέφερε η κα. Ορφανουδάκη, στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν σημαντικά θέματα που αφορούν τη διατροφική ισορροπία, τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και τη σημασία της πρόληψης μέσα από την ορθή διατροφή. Θα υπάρχει ομιλία και για την αθλητική διατροφή με αφορμή και το φεστιβάλ αθλητισμού που θα διεξάγεται παράλληλα. Επίσης την εκδήλωση θα πλαισιώσει μπουφές με υγιεινές επιλογές από τον κ. Ανδρέα Αρβανιτάκη. 

«Η διατροφή αποτελεί θεμέλιο λίθο της υγείας μας. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να εμπνεύσουμε τον κόσμο να φροντίζει τον εαυτό του μέσα από σωστές επιλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά δίνοντας παράλληλα και συμβουλές διατροφικές.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω: 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ακόμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Καστελόριζου

Ακόμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Καστελόριζου Η αξιοποίηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων είναι ένα ζήτημα με το

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω για το 2027 – Μερικά “ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ. Νικηταρά

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω για το 2027 – Μερικά “ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ. Νικηταρά Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε

©2020 radioproto.gr