Η Έλλη Πάτμου και η “Στοργή Baby” στο Ράδιο Πρώτο

Η Έλλη Πάτμου και η “Στοργή Baby” στο Ράδιο Πρώτο

Η υπεύθυνη του βρεφονηπιακού σταθμού Στοργή Baby κα. Έλλη Πάτμου ήταν καλεσμένη του Ράδιο Πρώτο για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που επιδοτεί νέες θέσεις φοίτησης παιδιών. Η υπεύθυνη μίλησε για τα καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης , τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καθώς και τις δασκάλες που φροντίζουν τα παιδιά.

ΕΣΠΑ

Σχετικά με το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, αφορά άνεργες και εργαζόμενες μητέρες οι οποίες εφόσον καταθέσουν τις αιτήσεις και επιλεγούν, δικαιούνται το λεγόμενο voucher το οποίο καλύπτει το κόστος των διδάκτρων.

Η επιδότηση αφορά μωρά από 2 μηνών έως την υποχρεωτική εκπαίδευση. Οι αιτήσεις φέτος γίνονται ηλεκτρονικά και η προθεσμία λήγει 5 Αυγούστου 2020. Τα προσωρινά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 12 Αυγούστου, ενώ τα τελικά στις 20 Αυγούστου. 

ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Η κα. Πάτμου , μίλησε και για το νέο πρόγραμμα που αναμένεται το επόμενο διάστημα και αφορά πρόσκληση για εργαζόμενες μητέρες του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Για πρώτη φορά , οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το voucher της τάξεως των 180 ευρώ. 

Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός ΣΤΟΡΓΗ Baby | Ο μεγαλύτερος στην Κω!

Mε κινητήρια δύναμη …την αγάπη προς τα παιδιά, την εμπειρία μας στην προσχολική εκπαίδευση ….και την προτίμηση σας ως πρώτη επιλογή σ’ όλα τα χρόνια λειτουργίας μας… πραγματοποιήσαμε μια κοινή μας επιθυμία: την δημιουργία του μεγαλύτερου βρεφονηπιακού σταθμού στο νησί!!!

Ένας νέος φιλόξενος, ασφαλής και δημιουργικός χώρος για τα παιδιά είναι γεγονός!

Με γνώμονα την παροχή της μέγιστης φροντίδας και αγωγής στους μικρούς σας θησαυρούς …σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μια σύγχρονη και ποιοτική δομή για να τα υποδεχτεί!!!

Σε ένα ιδιόκτητο χώρο 1500 τ.μ. χτίσαμε τον καινούργιο βρεφονηπιακό σταθμό Στοργή Baby συνολικής έκτασης 600 τ.μ.! Πρόκειται για μια συμβατική κατασκευή(μπετόν)ισόγειου κτηρίου που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 98 παιδιά,βρέφη και νήπια από 2 μηνών έως 5 ετών!!!

Βρίσκεται στην προέκταση της περιφερειακής οδού στην περιοχή Λαγκάδα και παρέχει:
• Υπερσύγχρονες νεόδμητες εγκαταστάσεις:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η κα Ελισσάβετ Πάτμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά και ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα

  • την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών στην τάξη και στο σπίτι,
  • την πρόληψη μαθησιακών δυσκολιών στο Νηπιαγωγείο,
  • σχολική ετοιμότητα,
  • μέσα μαζικής ενημέρωσης και εκπαίδευση
  • δυσλεξία και διάσπαση προσοχής
  • και τέλος φυσιολογική ανάπτυξη του λόγου και διαταραχές του λόγου στην προσχολική ηλικία.

Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα της Νηπιαγωγού στο νησί της Κω.

Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΣΤΟΡΓΗ.

Σύζυγος και μητέρα ενός 7χρονου αγοριού.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr