Ευχαριστήριο μήνυμα για τον επιτυχημένο καθαρισμό της παραλίας Τιγκακίου από τη Δ.Κ. Ασφενδιού

 

Ευχαριστήριο μήνυμα για τον επιτυχημένο καθαρισμό της παραλίας Τιγκακίου από τη Δ.Κ. Ασφενδιού

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της δράσης καθαρισμού της παραλίας Τιγκακίου, η οποία διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού σε συνεργασία με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Κω.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στην εταιρεία ΚΤΕΛ ΚΩΣ Α.Ε. για την πολύτιμη συνδρομή της στη μεταφορά των μαθητών, διευκολύνοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή τους στη δράση.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση ΚΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑΣ ΙΚΕ για την ευγενική προσφορά των εμφιαλωμένων νερών.

Επίσης, εκφράζω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη προς τις Διευθύνσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ζηπαρίου για την άριστη συνεργασία, την υποστήριξη και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στους μαθητές, που με μεγάλη θέληση, ενθουσιασμό και διάθεση συμμετείχαν ενεργά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το περιβάλλον και τον τόπο μας. Η παρουσία και η προσφορά τους μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και τέτοιες πρωτοβουλίες μάς δείχνουν τον δρόμο της συνεργασίας, της προσφοράς και της συλλογικής ευθύνης.

 

Με εκτίμηση,

Σεβαστιανός Β. Παρβέρης

Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Ασφενδιού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δυναμική Παρουσία του Νοσοκομείου Κω στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής στην Αθήνα

Δυναμική Παρουσία του Νοσοκομείου Κω στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής στην Αθήνα Στο επίκεντρο των εξελίξεων της επείγουσας ιατρικής βρέθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κω,

Ενημέρωση

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή: Δεν μπορεί η κακή νομοθέτηση της ΝΔ να βαφτίζεται κανονικότητα

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή: Δεν μπορεί η κακή νομοθέτηση της ΝΔ να βαφτίζεται κανονικότητα   Τη συνεχιζόμενη πρακτική της κακής νομοθέτησης από τη Νέα Δημοκρατία

©2020 radioproto.gr