Επίσημες επισκέψεις στον Δήμαρχο Λέρο 

 

 Επίσημες επισκέψεις στον Δήμαρχο Λέρο 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης και νυν Γραμματέας Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας, με κυρίως θέμα την σύνδεση ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Νικητιάδη για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν θέματα Τουρισμού και προβολής του νησιού μας αλλά και επίλυσης άλλων προβλημάτων.

Τέλος, αμφότεροι δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία για το καλό του νησιού μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΡΟΥ

 

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, ο πρώην Υπουργός κ. Νεκτάριος Σαντορινιός συνοδευόμενος από τον πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γεώργιο Κασσάρα και συνεργατών του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον κ. Σαντορινιό για τη στήριξη του στα εκάστοτε αιτήματα μας και έκανε εκτενή αναφορά σε έργα που είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτήσεις που έχει πετύχει ο Δήμος μας μέσω του Πράσινου Ταμείου, Αντώνης Τριτσης και Φιλόδημος και τα προβλήματα που προέκυψαν με την ενεργειακή κρίση.

Ο κ. Σαντορινιός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Sinsay Κως : Νέα θέση εργασίας 

Sinsay Κως : Νέα θέση εργασίας  Ζητείται προσωπικό στο κατάστημα Sinsay στην Κω – Ανοιχτές θέσεις εργασίας Το κατάστημα Sinsay στην Κω αναζητά νέο προσωπικό, προσφέροντας ευκαιρίες

Ενημέρωση

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή οι έλεγχοι για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και οι ενδεχόμενες πρακτικές ΟΠΕΚΕΠΕ

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή οι έλεγχοι για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και οι ενδεχόμενες πρακτικές ΟΠΕΚΕΠΕ Τα σοβαρότατα ερωτήματα που προκύπτουν για τις παράνομες επιδοτήσεις στο

©2020 radioproto.gr