ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

 

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Ξεκίνησαν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του τελευταίου τμήματος του δρόμου που συνδέει τον οικισμό του Μανδρακίου με το Ηφαίστειο από τη Νοτιοδυτική πλευρά. Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Νίσυρος συνδέεται περιμετρικά.

Προηγήθηκαν ένας μήνας εργασιών οδόστρωσης στο δύσβατο αυτό τμήμα από το προσωπικό της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Νισύρου και εκτελείται από τη ΜΟΜΚΑ.

 Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το όραμα να συνδεθεί η Νίσυρος περιμετρικά με αυτοκινητόδρομο γίνεται πραγματικότητα. Με σχέδιο, με τόλμη, με αγώνα και με ενθουσιασμό ολοκληρώνουμε ένα σπουδαίο έργο για τη Νίσυρο μας. Ευχαριστώ τη Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ που στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στον πληθυσμό των ακριτικών περιοχών, συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκτέλεση αυτού του έργου. Ευχαριστώ την ηγεσία της Ταξιαρχίας 80ης  ΑΔΤΕ, τον διοικητή του τάγματος μηχανικού της 80ης ΤΜΧΕΘ, ευχαριστώ τον διοικητή της ΔΑΝ Νισύρου. Προχωρούμε μπρός, αλλάζουμε τη Νίσυρο, ομορφαίνουμε τη Νίσυρο, διευκολύνουμε τη ζωή των πολιτών και επισκεπτών της Νισύρου».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr