Δύο συλλήψεις στην Κω για καταδικαστική απόφαση και κατοχή ναρκωτικών

Δύο συλλήψεις στην Κω για καταδικαστική απόφαση και κατοχή ναρκωτικών

Δύο διαφορετικές αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων για διαφορετικές υποθέσεις.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 25ης Ιουνίου 2026 συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Η απόφαση προέβλεπε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής κατά εξακολούθηση.

Παράλληλα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου 2026, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο και συνολικά 4,3 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές, ενώ οι σχετικές δικογραφίες σχηματίστηκαν από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ακόμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Καστελόριζου

Ακόμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Καστελόριζου Η αξιοποίηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων είναι ένα ζήτημα με το

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω για το 2027 – Μερικά “ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ. Νικηταρά

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω για το 2027 – Μερικά “ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ. Νικηταρά Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε

©2020 radioproto.gr