Δρόσος Κοπανέζος , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής : “Πρώτη μας δουλειά οι δημόσιες δομές υγείας” 

    Δρόσος Κοπανέζος , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής : “Πρώτη μας δουλειά οι δημόσιες δομές υγείας” 

Ο κ. Δρόσος Κοπανέζος, υποψήφιος με την Δύναμη Αλλαγής, με αφορμή την απελπιστική κατάσταση στο νοσοκομείο Κω, προέβη σε δηλώσεις.

Ως τέως υψηλόβαθμος αστυνομικός και σήμερα σκληρός εργάτης στον πρωτογενή τομέα ως βραβευμένος παραγωγός μελιού, γνωρίζει την σημασία που έχει για την ανθρώπινη ζωή η ύπαρξη ενός στελεχωμένου νοσοκομείου. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του προβλήματος, δεν υπάρχει πλέον ούτε καρδιολόγος ενώ το νοσοκομείο Κω λειτουργεί χωρίς  παθολόγο για περισσότερο από 1,5 χρόνο. Επιπλέον υπάρχουν ελλείψεις και σε άλλες κρίσιμες ειδικότητες όπως παιδίατρος , ακτινοδιαγνώστης, πνευμονολόγος και άλλα.

Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε: 

“ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ:
Πρώτη μας δουλειά οι δημόσιες δομές υγείας με κλιμακούμενη δράση μέχρι να καταλάβουν όλοι, ότι οι Κώοι ΔΕΝ είμαστε “παιδιά κατώτερου Θεού”.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω Τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

©2020 radioproto.gr