Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω: Αναπηρικό αμαξίδιο για το ειδικό σχολείο Κω από την συγκέντρωση 4,5 τόνων καπακιών

Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω: Αναπηρικό αμαξίδιο για το ειδικό σχολείο Κω από την συγκέντρωση 4,5 τόνων καπακιών

4,5 τόνους από πλαστικά καπάκια, συνέλεξε για δεύτερη φορά, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω, στο πλαίσιο των δράσεων της Ανακύκλωσης, αυτή τη φορά με Κοινωνική Ωφέλεια.

Τα πλαστικά καπάκια παρέδωσε σήμερα στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Κω, με σκοπό την ανταλλαγή τους με ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο ο Δήμος θα παραδώσει σε Ειδικό Σχολείο.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια, όπως τα σχολεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, πολίτες, επιχειρηματίες, ξενοδοχεία, αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Κω για την πολύτιμη συμβολή τους!

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική φιλοπεριβαλλοντική και κοινωνική δράση, συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια, τα οποία μπορούν να παραδίδουν στο γραφείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, στη συμβολή των οδών Κλεοπάτρας & Πεισάνδρου ή έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω, στην οδό Αρτεμισίας, στο ειδικό κουτί που είναι τοποθετημένο εκεί.

Η Ανακύκλωση έχει και κοινωνικό πρόσωπο και μάλιστα χαμογελαστό, αφού μέσα από τις δράσεις αυτές μπορεί και προσφέρει τη χαρά της ευκολότερης μετακίνησης σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ας συμμετέχουμε λοιπόν όλοι σε αυτή τη δράση ανακύκλωσης του Δήμου μας, τόσο απλά, μαζεύοντας τα πλαστικά καπάκια με σκοπό να χαρίσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Νότης Σφακιανάκης: Έδωσε «σημάδι ζωής» μετά από χρόνια: Η κίνηση – έκπληξη του τραγουδιστή

Νότης Σφακιανάκης: Έδωσε «σημάδι ζωής» μετά από χρόνια: Η κίνηση – έκπληξη του τραγουδιστή Ένα σπάνιο «σημάδι» έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος τα τελευταία

Ενημέρωση

Την ένταξη της Αστυπάλαιας στο πρόγραμμα Visa express και τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών στο λιμάνι του νησιού, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Την ένταξη της Αστυπάλαιας στο πρόγραμμα Visa express και τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών στο λιμάνι του νησιού, ζητά ο Μάνος Κόνσολας Με κοινοβουλευτική του

©2020 radioproto.gr