ΔΕΔΔΗΕ : Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στην Κω 

ΔΕΔΔΗΕ : Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στην Κω 

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την 25-09-2026 ημέρα Παρασκευή από 08:00 έως 11:00, στην συμβολή των οδών Μιλήτου και Προύσσης, στην πόλη της Κω, στο νησί της Κω.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

 

 

 

 

 

Ν. Ι. Θεοφιλίδης

Διευθυντής Περιοχής Κω

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Συνάντηση των αλιέων από τα Δωδεκάνησα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση των αλιέων από τα Δωδεκάνησα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Εκπρόσωποι συλλόγων αλιέων της Δωδεκανήσου, μαζί με το Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα, συναντήθηκαν

©2020 radioproto.gr