Δήμος Κω: θλιβερό σε μεγάλα θέματα να τοποθετείται δημόσια η απελθούσα δημοτική αρχή με αγοραίες εκφράσεις

Δήμος Κω: θλιβερό σε μεγάλα θέματα να τοποθετείται δημόσια η απελθούσα δημοτική αρχή με αγοραίες εκφράσεις

Είναι θλιβερό σε τέτοια μεγάλα και σοβαρά θέματα για τον τόπο μας, όπως είναι το προσφυγικό – μεταναστευτικό, να τοποθετείται δημόσια η απελθούσα δημοτική αρχή με αγοραίες εκφράσεις του τύπου «ο κ. Νικηταράς πουλάει τρέλα».

Αυτή η στάση και συμπεριφορά δεν προάγει το σοβαρό πολιτικό διάλογο που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία και τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να διακρίνει όλους όσοι ασχολούνται με τις δημόσιες υποθέσεις του τόπου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ανακοινώθηκε σήμερα η δημοπρασία για την εκμίσθωση θέσεων θαλασσίων μέσων αναψυχής

Ανακοινώθηκε σήμερα η δημοπρασία για την εκμίσθωση θέσεων θαλασσίων μέσων αναψυχής Δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαϊου, από την Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α΄ η Διακήρυξη Ηλεκτρονικής

Ενημέρωση

Ανακαινίζονται πλήρως σχολεία της Δωδεκανήσου σε Ρόδο, Κω, Λέρο, Κάσο και Χάλκη στο πλαίσιο του Προγράμματος Μαριέττα Γιαννάκου

Ανακαινίζονται πλήρως σχολεία της Δωδεκανήσου σε Ρόδο, Κω, Λέρο, Κάσο και Χάλκη στο πλαίσιο του Προγράμματος Μαριέττα Γιαννάκου Η κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ.

©2020 radioproto.gr